TIG aparati za zavarivanje

TIG DC monofazni aparati

CEBORA BI-WELDER
TIG 2040 DC-HF

Je jednofazni izvor energije invertora za TIG i MMA-SMAW upotrebu, ne uključujući AWS 6010 celulozne elektrode, namenjene za radove održavanja i male proizvodne serije. Mašina može raditi sa pulsnim lukom, za upotrebu na tankim delovima gde prenos toplote mora biti minimalan i podešen je za daljinsko upravljanje pomoću nožne komande (član 193), daljinskog upravljača (član 187) ili up-dovn komande.
Specifikacija

CEBORA 1640 DC HF

TIG / MMA DC invertorski aparat. U TIG modu luk započinje bilo u HF-u ili u "TIG-lift" modu. Ima 2-stepeni / 4-stepeni selekcioni taster, dok uređaj daljinskog upravljača omogućava povezivanje nožne kontrole.Poseduje up and down kontrolu. Jačina struje se može podesiti od 5 do 160 A, a dva potenciometra omogućavaju nagib nadole i podešavanje funkcije post-gas. Ovaj izvor napajanja predstavlja model ulaznog nivoa u kompletnom asortimanu izvora napajanja Cebora DC TIG i uglavnom je namenjen za održavanje i popravke, kao i za male produkcije.
Specifikacija

RAINBOW 201 HF - 182 HF PRO - 202 HF PRO

RAINBOV 201 HF i RAINBOW 182 HF PRO - 202 HF PRO predstavljaju najnoviju evoluciju mašina za zavarivanje DC invertorskim aparatima za profesionalne primene. Opremljeni digitalnom kontrolom, ovi moćni izvori napajanja od 100 kHz, bazirani na najnovijoj IGBT tehnologiji i opremljeni ravnim transformatorom, mogu se koristiti za TIG zavarivanje bilo kog metala, isključujući aluminijum i njegove legure. Ovi izvori napajanja, takođe veoma dobro izvođeni u zavarivanju MMA, zbog njihove lakoće i prenosljivosti, predstavljaju idealno rešenje za odlično zavarivanje u održavanju, montaži i proizvodnji lakih proizvoda Specifikacija

MATRIX 2200 HF

Snažni, kompaktni i lagani MATRIKS 2200 HF je najinovativniji, najnoviji i tehnološki napredniji jednofazni izvor energije ikada razvijen za TIG zavarivanje. Njegov PFC Pover Factor Correction uređaj optimizira količinu potrošnje energije tako što dozvoljava korištenje ovog snažnog izvora napajanja, bez problema, sa mrežnim osiguračima od 16A i sa sklopovima snage. User-friendli i napredna funkcija digitalne kontrole obezbeđuje izuzetnu savršenu stabilnost parametara zavarivanja, čime se odobrava veoma visoko kvalitetno zavarivanje u TIG i MMA sa bilo kojim elektrodama. MATRIKS 2200 HF je idealan izbor za sve kvalifikovane aplikacije zavarivanja i za održavanje, kad god su potrebna snaga i prenosivost. MATRIKS 2200 HF omogućava TIG DC zavarivanje blago i nerđajućeg čelika, bakra i njegovih legura.
Specifikacija

TIG DC trofazni aparati

MATRIX 2600 HF

Bazirana na najnovijoj IGBT inverter tehnologiji, MATRIKS 2600 HF sa udarivanjem velikih frekvencija je opremljen inovativnim digitalnim panelom za potpunu kontrolu svih parametara zavarivanja. Odlične tehničke karakteristike ovog aparata za zavarivanje, u kombinaciji sa funkcijom digitalne kontrole, omogućavaju visokokvalitetni TIG zavarivanje, pogodno za najtežu industrijsku primenu i održavanje. Ovaj izuzetno napredni izvor napajanja je robustan i jednostavan za upotrebu: samo DC izlaz, omogućava TIG zavarivanje crnog i nerđajućeg čelika, bakra i njegove legure. MATRIKS 2600 HF takođe nudi izvrsne performanse u MMA zavarivanju sa najtežim osnovnim i celuloznim elektrodama.
Specifikacija

MATRIX 3000 HF

Zasnovan na najnovijoj IGBT inverter tehnologiji, MATRIKS 3000 HF sa udarivanjem velikih frekvencija je opremljen inovativnim digitalnim panelom za potpunu kontrolu svih parametara zavarivanja. Odlične tehničke karakteristike ovog aparata za zavarivanje, u kombinaciji sa funkcijom digitalne kontrole, omogućavaju visokokvalitetni TIG zavarivanje, pogodno za najtežu industrijsku primenu i održavanje. Ovaj izuzetno napredni izvor napajanja je robustan i jednostavan za upotrebu: samo DC izlaz, omogućava TIG zavarivanje blago i nerđajućeg čelika, bakra i njegove legure. MATRIKS 3000 HF takođe nudi odlične performanse u MMA zavarivanju sa najtežim osnovnim i celuloznim elektrodama.
Specifikacija

MATRIX 420 HF

Zasnovan na najnovijoj IGBT inverter tehnologiji, MATRIKS 420 HF sa udarivanjem velikih frekvencija je opremljen inovativnim digitalnim panelom za potpunu kontrolu svih parametara zavarivanja. Odlične tehničke karakteristike ovog aparata za zavarivanje, u kombinaciji sa funkcijom digitalne kontrole, omogućavaju visokokvalitetni TIG zavarivanje, pogodno za najtežu industrijsku primenu i održavanje. Ovaj izuzetno napredni izvor napajanja je robustan i jednostavan za upotrebu: samo DC izlaz, omogućava TIG zavarivanje blago i nerđajućeg čelika, bakra i njegove legure. MATRIKS 3000 HF takođe nudi odlične performanse u MMA zavarivanju sa najtežim osnovnim i celuloznim elektrodama..
Specifikacija

TIG AC/DC monofazni aparati

MATRIX 2200 AC/DC

Moćan, kompaktan i lagan MATRIKS 2200 AC / DC je najnoviji i tehnološki napredniji jednofazni izvor energije ikada razvijen. Korisnička i napredna funkcija digitalne kontrole obezbeđuje izvanrednu savršenu stabilnost parametara zavarivanja, čime se odobrava veoma visoko kvalitetno zavarivanje u TIG i MMA. Idealan izbor za sve kvalifikovane aplikacije zavarivanja i održavanja, kad god su potrebna snaga i prenosivost. Omogućava TIG DC zavarivanje blago i nerđajućeg čelika, bakra i njegovih legura, i zavarivanje TIG AC aluminijuma i njegovih legura.
Specifikacija

TIG AC/DC trofazni aparati

MATRIX 3000 AC/DC

Zasnovan na najnovijoj IGBT inverter tehnologiji, TIG izvor napajanja sa visokim frekvencijskim lukom udara i opremljen inovativnim digitalnim panelom za potpunu kontrolu svih parametara zavarivanja. Odlične tehničke karakteristike ove aparature za zavarivanje, uz visoku tehnologiju digitalne kontrole, omogućavaju visokokvalitetni TIG zavarivanje, pogodno za najteže industrijske primene i održavanje. Vrlo tehnološki napredan, robustan i jednostavan za korišćenje, MATRIKS 3000 AC / DC može se koristiti za TIG zavarivanje svih metala, uključujući aluminijum i njegove legure. MATRIKS 300 AC / DC takođe nudi odlične performanse u MMA zavarivanju sa najtežim osnovnim i celuloznim elektrodama.
Specifikacija

MATRIX 4000, 5000 AC/DC

Zasnovani na najnovijoj IGBT inverter tehnologiji, izvori TIG izvora sa visokofrekventnim lukom od MATRIKS serije opremljeni su inovativnim digitalnim panelom za potpunu kontrolu svih parametara zavarivanja. Odlične tehničke karakteristike ovih aparata za zavarivanje, u kombinaciji sa funkcijom digitalne kontrole, omogućavaju visokokvalitetni TIG zavarivanje, pogodno za najteže industrijske primene i održavanje. Ovi izvori napajanja visokog napona su robustni i korisni: MATRIKS AC / DC se takođe može koristiti za TIG zavarivanje svih metala, uključujući aluminijum i njegove legure. Izvori izvora MATRIKS serije nude odlične performanse i kod MMA zavarivanja sa najtežim osnovnim i celuloznim elektrodama..
Specifikacija